Revansch för boxershorts

Boxershorts på väg att ta över världen

|| Please The Swede är ett svensk varumärke som designar och producerar boxershorts i högsta kvalitet.
Alla våra modeller är klassiska, vida boxershorts och våra färger och mönster är tidlösa och eleganta. Please the Swede grundades utifrån insikten om att det saknades någon som verkligen fokuserade på att skapa de bästa vida, klassiska boxershortsen eftersom alla aktörer under senaste decennierna satsat på tighta kalsonger.

Vi ser med glädje att fler än vi nu får upp ögonen för den klassiska, ibland kallade amerikanska boxers. Artiklar i flera internationella modemedier spår en ordentlig återkomst för de vida boxershortsen. Och vi kunde inte vara gladare.
Snarast är vi förvånade över att det tagit så lång tid.

Kvinnor gillar våra boxershorts

Redan för ett par år sedan gjorde vi en undersökning bland svenska kvinnor och den visade att svenska kvinnor föredrar att män använder vida boxershorts istället för tighta.

Och det är inte så svårt att förstå. Våra boxershorts av 100 procent kammad bomull, med handsydd bred resår, är inte bara skönare och bättre för den manliga hälsan. De sitter också bättre oavsett vilken kroppstyp användaren har.

En bonus är också (har vi insett med åren) att kvinnor själva gärna använder våra boxershorts. Många kvinnor använder boxershorts att sova i eller som ett loungewear tillsammans med skjorta eller t-shirt. Så när du handlar – oavsett om det är till dig själv eller som present – kan det vara bra att lägga i några extra par i kundkorgen för det är lätt att de försvinner från din byrålåda…

Boxershorts är den perfekta presenten

Om vi får säga det själva, och det får vi, så är våra eleganta boxershorts bäst i världen. Och det är inte så konstigt eftersom det är allt vi fokuserar på. Att skapa de skönaste, snyggaste och mest eleganta underkläderna i din byrålåda.

Våra boxershorts är också den perfekta presenten på fars dag, julklapp eller födelsedagspresent. Vi levererar på kort tid och i en elegant förpackning. Du hittar allt du behöver här. En bonus som vi alltid ger dig är rabatt när du köper tre par eller fler.